Egy tartalmas, könnyen elkészíthető reggeli – babos, darált húsos quesadilla

Hozzávalók:

Hogy is készült? Nos a hagymát és a szalonnát egy serpenyőben összesütöttem, majd jött a fokhagyma, a Moralitos és a kétféle darált hús ( marha és sertés ), na meg só és bors. Amikor már az ízek összeálltak, a hús pedig túl volt az első sokkon, akkor jött egy fél doboz babkonzerv, aminek egy kevés leve is ment a serpenyőbe.

Miközben együtt rotyogott a sok összetevő, közben reszeltem egy halom sajtot. Amint felszabadult a serpenyő, már készült is az első quesadilla. Nem ragozom túl úgyis látjátok a képeken. Fontos, hogy semmi olaj – csak szárazon mehetnek a tészták a serpenyőbe. A sajt nem csak finom, hanem ragasztóként is szolgál, úgyhogy ne sajnáljátok. A serpenyőre megy a fedő, majd egy gyors fordítás következik – aztán lehet is vinni a családnak a forró reggelit.

Brutál finom, ezernyi variációban készíthető – és persze nemcsak reggelire.

Címkék: , , , , , ,
Tovább a blogra »